Waarom Blink & Mink wimperextensions

Wat maakt de Blink & Mink wimperextensions afzonderlijk van alle andere wimperextensions?

Bij deze allernieuwste techniek wordt elk losse wimperhaartje met een apart wimperextensie verlengd. Doordat elk natuurlijk wimperhaartje met een losse wimperextensie haartje is verlengd geeft dit een zeer natuurlijk effect.


Deze allernieuwste techniek zorgt er voor dat er geen schade veroorzaakt wordt, mits deze techniek op de juiste manier wordt toegepast. Dit mag dan ook alleen gedaan worden door een gecertificeerde professional. Creëer volle, dikkere of langere wimpers en het effect blijft natuurlijk! Mascara is niet meer nodig, maar deze mag aangebracht worden indien nodig of net voor dat "extra".

De mascara moet wel olie-vrij zijn.


Deze Blink & Mink wimperextensions blijven twee maanden zitten, maar omdat gemiddeld een natuurlijk wimper haartje een levensduur van twee maanden heeft en dan uit zal gaan vallen doordat het nieuwe haartje aangroeit adviseer ik een opvul behandeling om de 3 a 4 weken, ik zal dan telkens bij de opvulbehandeling de nieuwe natuurlijke haartje opvullen. De gemiddelde behandeling van de wimperextensions duurt tussen de 60 en 90 minuten. Een opvulbehandeling duurt tussen de 30 en 60 minuten.


Voordelen                                                                                                                             

•‘s Ochtends en ‘s avonds een mooie glamour look

• Wimperextensions groeien uit met uw eigen wimpers, dus je bent niet in één keer al je wimperextensions kwijt

• Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet zitten

• Lengte, dikte en krul aangepast aan uw wensen

• Geen schade aan uw eigen natuurlijke wimpers

• Speciale lijm getest op allergie

• Bestand tegen water, dus u kunt gewoon douchen, zwemmen en naar de sauna

• Gezet door een Eyelash-stylist, in het bezit van een certificaat


Houdbaarheid

Wimperextensions blijven ongeveer twee maanden zitten, afhankelijk van de natuurlijke groeicyclus van je wimpers. Door de natuurlijke groeicyclus, kan het blijvende effect van de wimperextensions variëren. De maximale lengte van de natuurlijke groeicyclus is twee maanden. Om uw wimpers in optimale conditie te houden, is mijn advies om eens in de 3 tot 4 weken een refill te doen.


Stijlen

Wat is jouw stijl, natuurlijk, sexy of glamoureus?

Ik zet wimperextensions in iedere gewenste stijl, hieronder staan de diverse stijlen beschreven:


Natuurlijk

Door het toepassen van langere lengte wimpers in het midden van de bovenste wimpers, word er een effect gecreëerd van open en charmante ogen. Sexy

Het geven van een flare van binnen naar buiten en van klein naar groot creëert een effect van sexy, uitdagende ogen.

 

Diva

Voor een perfecte Diva-look is het noodzakelijk om naast lange wimpersextensions boven, onder MYscara toe te passen. Je creëert hiermee glamoureuze ogen als een echte Hollywood-ster.Voorbereiding afspraak

Om je voor te bereiden op je afspraak, vraag ik je om geen mascara op te doen en alle oogmakeup rond de ogen met inbegrip van alle oogcreme's/lotions te verwijderen.

Copyright Chokolate (c)