Copyright Chokolate (c)


Shellac

De nieuwste innovatie van CND is Shellac. Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie.


Wat is Shellac:

Shellac is een unieke nagellak, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour & Effects nagellak van CND. Shellac biedt je de keuze uit 42 fenomenale kleuren, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven.


Aanbrengen van Shellac:

Shellac breng je aan als een lak - dus geen potjes - alleen een flesje en een kwastje. Shellac is te verwijderen in 8 minuten! Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels.


Het resultaat

Een prachtige hoogglans waarmee je nagels er 14 dagen lang fantastisch uitzien.


Afhalen van Shellac

Net zo revolutionair is de manier waarop Shellac op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. Shellac remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld door de aceton alleen op de nagels te concentreren. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps elke keer goed op zijn plaats. Niet weken, vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar!


Nieuwste producten van CND Shellac

Ik streef er altijd naar om met de nieuwste producten te werken. Op dit moment heeft CND een nieuwe Top Coat op de markt gebracht:


CND™ SHELAC™ XPRESS5™ Top Coat


Deze Top Coat kan worden aangebracht in de helft van de tijd en worden verwijderd in slechts 5 minuten wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met de CND™ LED Lamp. De finish is glanzend als een spiegel, de draagbaarheid 14+ dagen en dat allemaal zonder beschadiging van de natuurlijk nagel!