Wat is GelColor?

GelColor is een innovatie op het gebied van versteviging van de natuurlijke nagel. De gellak is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op de eigen nagels. Hiermee heb je geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ze glanzen prachtig. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen dragen, maar die toch graag mooie verzorgde nagels willen. Uiteraard kunnen ook je teennagels op dezelfde manier worden behandeld!!


Ook kan je de nagels na afloop met traditionele nagellak lakken, over deze gel heen. De nagellak blijft zelfs nog beter zitten dan op je natuurlijke nagels. Mocht je de nagellak willen verwijderen, dan moet dit wel gedaan worden met een nagellakremover ZONDER aceton, omdat deze anders de gel aan zal tasten.


Hoe wordt GelColor aangebracht, de behandeling?

•Vooraf worden je nagels stof, vuil en vetvrij gemaakt. Wil je de nagels alleen gelakt hebben, dan beginnen we met een laagje basis gel. Deze wordt in de nieuwste lamp met LED technologie uitgehard. Dit gaat veel sneller dan in een traditionele UV lamp.

•Als je de nagels ook verstevigd wilt hebben, herhalen we deze stap. Indien nodig, zelfs nog een keer.

•Daarna brengen we de gel lak in de door jouw gekozen kleur aan in 2 dunne laagjes die ook weer afzonderlijk worden uitgehard in de LED lamp.

•We sluiten af met een top gel voor een mooie glanzende nagel. Ondanks er een aantal laagjes over elkaar worden aangebracht, heeft dit niet een dikke nagel als resultaat.


Het resultaat.

De gel lak blijft gemiddeld 2-4 weken zitten, dit is per persoon afhankelijk. Omdat de gel lak meegroeit met de natuurlijke nagels, zal je ook hierbij de nagels moeten laten nabehandelen, om er voor te zorgen dat ze mooi blijven en niet alsnog gaan breken. De gel wordt hierbij licht gevijld, waarna een nieuw kleurtje aangebracht wordt. Mocht je deze Gels om enige reden niet meer op jouw nagels willen hebben, dan is deze tevens eenvoudig te verwijderen door de gel eraf te weken in aceton.


De nagels zelf bijhouden en verzorgen is zeer eenvoudig. Belangrijk daarbij is in elk geval dat je minimaal éénmaal per dag de nagels en nagelriemen verzorgt met nagelriemolie.

 


Copyright Chokolate (c)