Wimperextensions

Altijd al prachtige en lange wimpers willen hebben?

Het is nu mogelijk om op elk moment van de dag én nacht fantastisch mooie, sprekende ogen te hebben. Een revolutie op wimpergebied: Wimperextensions


De wimperextensions van Mink zijn perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige kwaliteit.

Kwaliteit heeft Chokolate altijd zeer hoog in het vaandel staan en daarom heb ik ook de benodigde certificaten behaald om deze behandeling te mogen uitvoeren. Daarnaast gebruik ik de meest veilige en hygiënische methode om wimperextensions te plaatsen.


Bij Chokolate heb je de keuze tussen Real Mink wimpers (gemaakt van nertshaartjes) en Mink wimpers (gemaakt van zijde).

Eén voor één worden deze wimpertjes bevestigd aan je eigen wimpers en niemand zal deze van echte wimpers kunnen onderscheiden.


Real Mink

Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers. De haartjes zijn afkomstig van de nerts en worden op een diervriendelijke manier verkregen. Dit gebeurt simpelweg door het diertje voorzichtig te borstelen, waarna de uitgevallen haartjes verzameld worden om er handmatig wimperextensions van te maken. Het rijke fluwelen uiterlijk van de haartjes wordt tijdens dit proces behouden, doordat er geen chemische behandelingen aan te pas komen. Natuurlijkere wimperextensions zijn feitelijk niet mogelijk! De extension haartjes blijven zacht doordat ze met een speciale lijm vast gezet worden, deze lijm bevat geen formaldehyde zoals in alle andere lijmen die gebruikt worden bij het oude wimperextensions techniek. De wimpers worden één op één op je eigen wimpers bevestigd. Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 80 haartjes per oog gebruikt. Blink wimperextensions zijn van uitstekende kwaliteit:de haartjes zijn dun, zacht en niet van natuurlijke wimpers te onderscheiden!


Mink wimpers!

De ultra zachte en flexibele zijde wimperextensions staan garant voor een luxueuze uitstraling! De extensions zijn erg licht in gewicht en blijven lang mooi. Nieuwe productiemethoden zorgen voor een perfecte krul van iedere individuele extensie. De extensions zijn gemaakt van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die dunner wordt naar het uiteinde, helemaal zoals een natuurlijke wimperhaar. Daarnaast zijn de wimpers vrijwel gewichtloos, zodat ze niet voelbaar of hinderlijk zijn. Bovendien zijn ze ook bestand tegen water, zon, zee en lichaamsvocht.


Copyright Chokolate (c)