Producten

Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan ieder dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling.

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij Chokolate op de eerste plaats, daarom werk ik graag met de beste  producten die Nederland verkrijgbaar zijn, te weten OPI en CND.   


Hygiëne en veiligheid

Chokolate werkt altijd volgens de laatste richtlijnen met betrekking tot hygiëne en veiligheid. Dit vertaalt zich tot de volgende werkprocedures


1.Bij iedere behandeling een nieuw paar steriele handschoenen

2.Iedere klant een eigen vijl

3.Na iedere behandeling worden de gereedschappen gereinigd met desinfectans

4.Na iedere behandeling worden alle metalen voorwerpen gesteriliseerd


Nagel voorbereiding P.R.E.P.

Een goede voorbereiding van de natuurlijke nagel verbeterd de hechting van alle producten die gebruikt worden tijdens kunstnagelbehandelingen. Een correcte P.R.E.P. vermindert bacterien, verwijderd olien en onttrekt het vocht van het nageloppervlak zodat de kunstnagellaag direct kan hechten aan de keratine.


Definitie van P.R.E.P.

P – Perform manicure = Manicure behandeling

Een juiste professionele uitvoering garandeert dat er geen huidcellen op de natuurlijke nagelplaat achterblijven, deze vormen nl. een barrière tussen het kunstnagelproduct en de nagelplaat.


R – Remove shine = Glans verwijderen

Van het oppervlak van de natuurlijke nagel, dit zijn vetten en vervuiling, om een optimaal contact te creëren tussen nagel en product.


E – Eliminate surface contaminents = Nageloppervlakte reinigen

Verwijderen van stoffen en oliën om de volgende stap optimaal te laten werken.


P – Purify the nail plate layers = Vocht onttrekken van de nagelplaat en diep reinigen

Verwijdert alle bacteriën en oliën die een barrière vormen tussen product en nagel, voorkomt infecties.

 Copyright Chokolate (c)